...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hauskaa Winx-puuhaa osa 3



Tee omat Winx-sivut!


 Kyllä! Winx-sivujen tekeminen on tosi mahtavaa, jos vain on ideoita ;) Tee sinäkin omat Winx-sivut. En ole mikään alan asiantuntuja, mutta voin opastaa alkuun.

Maaginen askel 1 : Alussa sinun kannattaa kuitenkin miettiä, että oletko aivan varma, että haluat tehdä omat Winx-sivut. Onko sinulla ideoita ja aikaa niihin? Ja ennen kaikkea: mieti, pidätkö Winx Clubista tarpeeksi vai haluaisitko tehdä sivut mieluummin jostain toisesta sarjasta. Ja mieti, jaksatko ylläpitää sivuja. Jos päivität pari kertaa vuodessa, lukijat kyllästyvät.


Maaginen askel 2 : Olet siis päättänyt tehdä Winx-sivut. Mene tähän osoitteeseen: www.blogger.com ja kirjaudu, niin voit tehdä blogin tai useampiakin. Lue ohjeet ennen kuin toimit, vaikka et jaksaisikaan, sillä niistä on oikeasti paljon hyötyä!

Maaginen askel 3 : Kirjoita kiinnostavaa tekstiä, aika lyhyesti ja tiivistetysti, sillä mitään romaania ei tarvitse heti kirjoittaa. Lukijan täytyy kiinnostua aiheesta, joten älä jaarittele, vaan mene suoraan asiaan. Ja jos kirjoitat tietoa esim. Winxeistä, varmista niiden todenperäisyys! Kaikki huhut eivät pidä paikkansa. Ja älä kopioi toisten tekstejä tai kuvia ilman lupaa! Ajattele myös lukijaa valitsemalla tekstin väri ja koko niin, että siitä saa selvää. 
Vai onko tätä kivaa lukea??? Tuossa vieressä luki siis:"Vai onko tätä kivaa lukea???" Veikkaampa, että ei.

Maaginen askel 4 : Muista, että netissä ei kannata paljastaa osoitettaan, koko nimeään tai puhelinnumeroaan muille, sillä verkko on täynnä huijareita. Älä myöskään kerro salasanojasi kenellekään, vaikka sinua kuinka lahjottaisiin! Huom. jos blogia ei suojaa, sitä voi lukea kuka vaan.


Maaginen askel 5 : Ole kärsivällinen. Blogin tekeminen vaatii paljon aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta ei pidä luovuttaa heti. Blogista ei välttämättä tule kuuluisaa alussa, joten tässä muutamia vinkkejä, miten saat lukijoita:
- kerro blogistasi tutuille
- kirjoita muiden blogien vieraskirjoihin ja laita sivusi osoite sinne
- linkitä muiden sivuja, niin hekin ehkä linkittävät sinun sivusi
- tue muita, niin he ehkä tukevat sinua


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti