...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Horoskoopit


Tässä osiossa voit lukea kuukauden horoskooppisi. Älä ota ennustuksia liian tosissasi, sillä ne ovat vain huvin vuoksi. Kuun lopussa voit katsoa, kävikö ennustus toteen.

Olen pitänyt pitkää taukoa tästä osiosta ja olen pahoillani! Nyt kirjoitan taas uusia horoskooppeja.


Heinäkuun 2014 horoskooppi

Oinas: Tässä kuussa olet hieman ilkeä ja vahingoniloinen. Varo, ettet loukkaa muista, sillä "vitsisi" eivät välttämättä naurata muita kuin itseäsi. Jos naurat muille, on heillä myös oikeus nauraa sinulle.

Vaaka: Tässä kuussa olet iloinen ja tulet hyvin toimeen muiden kanssa. Ehkä tapaat myös uuden mielenkiintoisen henkilön, johon kannattaa ehdottomasti tutustua!

Härkä: Tässä kuussa sinulla on tylsää. Soita ystävillesi ja sovi heidän kanssaan jotain tekemistä. Ei tarvitse olla mitään erityistä, sillä pelkästään hyvä seura piristää.

SkorpioniTässä kuussa olet vihainen. Vaikka alussa tuntuisi kuinka kurjalta, menee tunne ohi kun teet jotain, mistä tykkäät. Jos sinusta tuntuu, että suutut pikku asioista, sano suoraan muille, että olet huonolla tuulella. Näin he ymmärtävät varoa sanomisiaan.

Kaksonen:  Tässä kuussa mokaat, mutta arvaapa mitä! Se ei haittaa, sillä jokainen meistä epäonnistuu joskus! Emme ole täydellisiä, emmekä robotteja, joten meidän ei tarvitse onnistua kaikessa. Vaikka sillä hetkellä mokaaminen tuntuisi maailmanlopulta, myöhemmin se tuntuu mitättömältä ja ehkä voit nauraa sille.
Jousimies:  Olet todella hyvällä tuulella tämän kuun ajan. Sinussa riittää energiaa. Mikset menisi vaikka lenkille ystäviesi kanssa? Näin voisit ladata heidätkin täyteen positiivista energiaa.

Rapu:  Tässä kuussa kuulet uutisen, josta yllätyt kovasti. Ajan kanssa opit sopeutumaan tilanteeseen, vaikkei se alussa tuntuisikaan siltä.

Kauris: Olet tässä kuussa surullinen ja tuntuu, että kaikki menee pieleen. Ei hätää, kaikilla on joskus sellaisia kausia! On tärkeää rentoutua. Järjestä ystäviesi kanssa leffamaraton. 

LeijonaTässä kuussa tylsistyt, sillä et keksi mitään tekemistä. Muista, että aina ei tarvitse tehdä jotain hyödyllistä, vaan välillä pitää levätä! Lainaa kirjastosta mielenkiintoinen kirja ja kysele ystäviltäsi, mistä kirjoista he pitävät niin saat ajan kulumaan.

Vesimies: Olet iloinen tässä kuussa. Tee asioita, joista pidät, sillä olet nyt niin hyvässä vireessä, että onnistut varmasti!

Neitsyt: Tässä kuussa olet hilpeällä tuulella ja naurat paljon. Jos ystävälläsi on murheita, olet sinä juuri oikea henkilö auttamaan. 


Kalat:  Välillä kaikki tuntuu menevän päin mäntyä, mutta ei pidä luovuttaa. Pilalla on vain yksi päivä, ei kokonainen elämä! Järjestä ystäviesi kanssa piknik ja leipokaa yhdessä vaikka mokkapaloja, niin tulet paremmalle mielelle.







Lokakuu 2013

Mitä tapahtuu Halloweenina?

Oinas: Ennen kuin toivot jotain, ajattele tarkasti! Joskus toiveet toteutuvat, vaikket haluaisikaan.

Vaaka: Jokin asia onnistuu suututtamaan sinut täysin. Pidä mukanasi kuvaa, jonka katsomisesta tulet paremmalle tuulelle.

Härkä: Tässä kuussa saat suukon! (Mutta onko se ihmiseltä vai märkä pusu koiralta?)

Skorpioni: Tässä kuussa näet jonkin upean esityksen, joka on taputtamisen arvoinen. Kannattaa kuunnella Lady Gagan uusin single, Applause.

Kaksonen:  Tässä kuussa mietit paljon. Älä huoli, löydät varmasti oikean ratkaisun!

Jousimies:   Tässä kuussa näet jotain ällöttävää, mikä saa sinut voimaan pahoin.  Ehkei sinun kannattaisi katsoa niitä kaikista pelottavimpia kauhuleffoja vielä tänä vuonna...

RapuTässä kuussa olet hyvin epäileväinen. Aina kaikkiin ei voi luottaa, mutta varo, ettet muutu täysin vainoharhaiseksi.

Kauris: Olet aivan varma, että ystäväsi juonivat jotain jekkua! Luota heihin: he eivät tahdo sinulle pahaa. Jekku on luultavasti harmiton ja saa teidät kaikki nauramaan.

Leijona: Olet oikein iloinen tässä kuussa ja myös Halloweenina. Yritä saada hyvä mielesi tarttumaan muihinkin, niin et pelkää Halloweenin tullessa.  

VesimiesOlet erittäin huolestunut jostain asiasta. Älä jää yksin murehtimaan, vaan juttele asiasta ystäviesi kanssa.

Neitsyt: Huomaamattasi olet kadehtinut erästä henkilöä. Ehkä hänellä  on jotain, mitä haluaisit, mutta hänellä on myös omia ongelmiaan, joista et tiedä. 


Kalat: Tässä kuussa olet surullinen. Ole ystäviesi kanssa Halloweenina, jotta piristyisit edes vähän.


Syyskuu 2013

Oinas: Tässä kuussa sinulla on hauskaa ja naurat paljon.

Vaaka: Tässä kuussa joudut sanomaan hyvästit jollekin asialle, mutta teet sen kuitenkin hyvillä mielin. Huom. tämä "asia" ei välttämättä tarkoita ketään ihmistä, vaan voi olla vaikka harrastus, jonka jätät hetkeksi tauolle.

Härkä:  Tässä kuussa haluat olla tahallasi hieman ilkeä muille. Älä suututa toisia liikaa, ettet lopulta jää yksin.

Skorpioni:  Tässä kuussa kuulet mielenkiintoisen salaisuuden. Älä kuitenkaan kerro sitä kellekään!

Kaksonen:  Tässä kuussa saat olla helpottunut, sillä jokin sinua kauan vaivannut ongelma ratkeaa lopultakin.

Jousimies:  Tässä kuussa asiasi menevät hyvin ja olet onnekas.

Rapu: Tässä kuussa sinua harmittaa ja haluat olla rauhassa. Muista, että ystäväsi voivat piristää sinua!

Kauris:  Tässä kuussa suoriudut joistain asioista niin hyvin, että ansaitset  kunnon aplodit.

Leijona:   Tässä kuussa sinun täytyy olla erittäin varovainen, ettet vahingossa lipsauta jotain, mitä kadut myöhemmin.

Vesimies: Tässä kuussa sinua naurattaa todella paljon, välillä jopa ilman mitään järkevää syytä. No, pääasia on, että on hauskaa!

Neitsyt:  Tiedät asian, josta sinun ei kuuluisi kertoa muille.  Kannattaa pitää se vain omana tietonasi!

Kalat:  Tässä kuussa olet vahingoniloinen muutamalle henkilölle. Älä kuitenkaan naura heidän epäonnistumisilleen liikaa, ellet halua ongelmia.

Elokuun 2013 horoskoopit

Millä tavalla koulusi alkaa?

Oinas: Sinua harmittaa todella paljon loman loppuminen ja parin ensimmäisen koulupäivän aikana vain mökötät. Yritä ajatella asian iloisia puolia; koulussa näet kavereitasi päivittäin!
Vaaka:  Heti koulun alkaessa päätät testata uusia jekkujasi ja pilojasi. Jos ne saavat luokkakaverisi nauramaan, se on hyvä asia. Älä kuitenkaan häiritse liikaa tunneilla.
Härkä:  Tänä lukuvuotena olet päättänyt olla kohtelias. Se on hieno asia, sillä saat kaikki iloisiksi ja myös käytösnumerosi voi nousta.
Skorpioni:  Jos aikaiset aamuherätykset väsyttävät, liikunta saa sinut hereille. Kulje kouluun polkupyörällä tai kävellen aina sään salliessa.
Kaksonen:  Sinäkin haluat olla kohtelias aivan kuin härkä. Se on hyvä asia, sillä jos olet kohtelias muille, hekin ovat kohteliaampia sinulle.
Jousimies:  Koulun alkaessa sinun täytyy olla entistä kärsivällisempi, sillä tapanasi on toisinaan hätäillä liikaa. Pakkaa koulureppu illalla, jottei sinulle tuiisi kiirettä aamulla ja ettet unohtaisi mitään tärkeää.
Rapu:  Koulun alussa näet heti paljon kavereitasi, jotka haluaisivat kaikki olla kanssasi koko ajan. Se on hyvä asia, mutta muista pitää välillä rauhallinen lepopäivä, jona olet kotona ja katsot vaikka hyvän elokuvan tai luet kirjaa.
Kauris:  Valitettavasti ensimmäinen koulupäivä ei mene aivan suunnitelmiesi mukaan. Älä kuitenkaan lannistu! Yritä oppia jotain virheistäsi ja välttää niitä, niin seuraava päivä menee varmasti paremmin.
Leijona:  Lukuvuotesi alkaa musiikin parissa. Kuulet uuden mahtavan kappaleen, jota sinun tekisi mieli kuunnella ja laulaa koko ajan. Jos aikaiset aamuherätykset tuntuvat ankeilta, kuuntele kappale pari kertaa heti herättyäsi, niin virkistyt.
Vesimies:  Ensimmäisenä koulupäivänä sinusta tuntuu, että olet ihan pihalla ja että aivojesi tilalla vain tuulee. Riittävä uni on erittäin tärkeää tässä vaiheessa, joten suosittelen menemään aikaisemmin nukkumaan.
Neitsyt:  Koulun alussa sinusta tuntuu, että saat tietää joistain asioista enemmän kuin edes haluaisit. Älä anna sen häiritä itseäsi, vaan anna tiedon karata toisesta korvasta ulos.
Kalat: Ensimmäinen koulupäiväsi menee melko kehnosti. Onneksi kaverisi piristävät sinua! 


Heinäkuun 2013 horoskoopit

Miten sinulla menee muiden kanssa tässä kuussa?
Oinas: Muut ovat sinulle ystävällisiä. Huomaat pian, miten ymmärtäväisiä läheisesi tai ystäväsi osaavat olla!
Vaaka: Tässä kuussa saat nauraa todella paljon ystäviesi kanssa. Pitäkää hauska loma!
Härkä: Tässä kuussa sinusta tuntuu, että kaikki ymmärtävät aikeesi väärin. Odota hetki. Kaikki eivät tajua asioita niin nopeasti kuin sinä.
Skorpioni: Sinua ei aina ymmärretä, joten on tärkeää, että sanot asiasi suoraan. Jos joku loukkaa sinua, älä pidä mykkäkoulua, vaan sano suoraan, että toisen käytös pahoittaa mielesi.
Kaksonen: Tässä kuussa välisi ystäviisi voivat huonontua hetkeksi pienen riidan takia. Ole tarkkana, äläkä sano mitään tyhmää, mitä saatat katua myöhemmin.
Jousimies: Tässä kuussa huomaat, että jos hymyilet muille, hekin hymyilevät sinulle. Hyväntuulisuudella on tapana tarttua!
Rapu: Tässä kuussa sinulla on hyvät välit läheisiisi ja olet onnekas. Nyt on tilaisuutesi osallistua arvontaan.
Kauris: Tässä kuussa saat tietää asioita, joita et olisi välttämättä halunnut tietää. Yritä kuitenkin miettiä, ennen kuin tuomitset!
Leijona: Aivan kuin jousimiehellä: maailma hymyilee sinulle, jos sinä hymyilet maailmalle. 
Vesimies: Olet jo pitkään valmistellut projektia ystäviesi kanssa. Nyt se onnistuu!
Neitsyt: Tässä kuussa ystäväsi haluavat lähteä kanssasi kahvilaan. Se on ok, kunhan et käy siellä liian usein. Kahviloissa on hyviä herkkuja, mutta ne ovat myös kalliita...
Kalat: Tässä kuussa sinusta voi välillä tuntua, että olet ihan pihalla kaikesta. Älä huoli liikaa, vaan rentoudu! Nyt on loma ja voit miettiä asioita aivan rauhassa.


Kesäkuun 2013 horoskoopit

Millä mielialalla olet kesäkuun?
Oinas: Elämässäsi tapahtuu suuria muutoksia, ja sinulla menee hetki tottua niihin. Älä huoli, sillä asioilla on tapana järjestyä!
Vaaka: Tässä kuussa sinusta on hauskaa pilailla muiden kustannuksella. Muista kuitenkin, että liika on liikaa ja varo, ettei huoleton pilailusi muutu kiusaamikseksi.
Härkä: Tässä kuussa huomaat, miten sinun on helppo rentoutua sateen aikaan. 
Skorpioni: Tässä kuussa on jokin juhlimisen arvoinen asia! Leivo kakku tai muita herkkuja sen kunniaksi.
Kaksonen: Tässä kuussa sinulla on tosi hauskaa ja naurat paljon. Se on hyvä asia, sillä nauru pidentää ikää!
Jousimies: Jos olet kaksosten kanssa, sinulla voi olla yhtä hauskaa kuin heilläkin.
Rapu: Tässä kuussa saatat sanoa ilkeästi jollekin ihmiselle, vaikket tarkoittaisikaan sitä. Muistathan pyytää anteeksi, jos huomaat loukanneesi toista!
Kauris: Tässä kuussa toteat, etteivät kaikki asiat mene niin, kuin haluaisit. 
Leijona: Kun kesäloma alkaa, sinulla on paljon aikaa miettiä asioita rauhassa. Voit kuunnella myös rentouttavaa musiikkia tai hiljaisuutta, ihan miten itse haluat.
Vesimies: Tässä kuussa saat uuden ystävän. Pidä siis silmäsi auki!
Neitsyt: Tässä kuussa sinun on varottava sanojasi ja tekojasi. Jotkut henkilöt loukkaantuvat helposti.
Kalat: Tässä kuussa olet kiltti ja ystävällinen muille. Se kannattaa, sillä jos kohtelet muita hyvin, hekin ovat sinulle ystävällisiä.

Toutokuun 2013 horoskoopit

Tässä on jokaiselle tähtikuviolle vinkki, mitä kannattaa tehdä toutokuussa.

Oinas: Lue jokin uusi kirja. Jos mielenkiintoinen kirja maksaa paljon, voit lainata sen kirjastosta.
Vaaka: Kuuntele jotain uutta musiikkityyliä, mitä et ole kuunnellut aikaisemmin. Ehkä löydät uusia hyviä bändejä.
Härkä: Käy lenkillä kaverisi tai perheenjäsenesi kanssa. Yhdessä on kivempaa liikkua ja samalla voitte jutella.
Skorpioni: Piirrä oma kuvasi. Vuoden päästä voit piirtää oman kuvasi uudelleen ja katsoa, oletko muuttunut.
Kaksonen: Opettele tekemään jokin uusi herkku. Netistä löytyy paljon hyviä ohjeita.
Jousimies: Käy uimahallissa. Uiminen ja sukeltaminen piristävät kummasti!
Rapu: Kun lumet ovat sulaneet, voit mennä ulos bongailemaan eri lintuja. Ota kiikarit mukaan ja katso,  montako lintua tunnistat.
Kauris: On aika vaihtaa seinälläsi olevia julisteita! Tulosta netistä uusia kuvia ja laita seinällesi. Vaihtelu virkistää!
Leijona: Käy ostoksilla kaveriesi tai perheesi kanssa. Ehkä löydät jotain uusia kivoja kesävaatteita. Muista kuitenkin, että kohtuu kaikessa: älä tuhlaa liikaa rahaa!
Vesimies: Rentoudu välillä: ole vaikka yksi ilta kotona ja katso jokin mukava elokuva.
Neitsyt: Opettele soittamaan jotain uutta soitinta. Jos kitara tai piano tuntuvat liian vaikeilta, voit kokeilla rytmisoittimia ja rumpuja.
Kalat: Suunnilleen kuukauden päästä alkaa kesäloma! Voit aloittaa tekemään jo nyt listaa asioista, mitä haluaisit kesällä tehdä.

Huhtikuun 2013 horoskoopit

Millä mielialalla olet huhtikuun?

Oinas: Mökötät ja haluat olla yksin. Ole rauhassa omassa huoneessasi ja kuuntele musiikkia tai lue kirjaa, niin olosi helpottuu.
Vaaka: Tiedät erään salaisuuden, mutta tiedät myös, ettet saa kertoa sitä kenellekään!
Härkä: Tässä kuussa asiat eivät mene aivan niin kuin olit suunnitellut.
Skorpioni: Asiat menevät juuri niin kuin olet suunnitellutkin. Hienoa!
Kaksonen: Aivan kuten oinas, tarvitset omaa rauhaa tässä kuussa.
Jousimies: Huomaat usein kertovasi pieniä valkoisia valheita: "En se minä ollut!" Mieti tarkasti tekemisiäsi. Yleensä rehellisyys palkitaan.
Rapu: Tässä kuussa sinun tekee välillä mieli sanoa tai tehdä jotain ilkeää. Mieti kuitenkin tarkkaan, kannattaako! Jos pahoitat toisen mielen, pahoitat samalla myös oman mielesi.
Kauris: Aivan kuin skorpionilla, sinunkin suunnitelmasi käyvät toteet. Hienoa!
Leijona: Tässä kuussa innostut harrastamaan liikuntaa ja urheilua. Se kannattaa, sillä hyvästä kunnosta ei ole koskaan haittaa!
Vesimies: Tässä kuussa sinulla on todella hauskaa ja naurat usein. Yritä välillä myös rauhoittua, sillä opettajat eivät pidä, jos hekotat kovaan ääneen tunneilla.
Neitsyt: Tässä kuussa huomaat olevasi kiitoksen velkaa jollekin henkilölle. Ole hänelle mukava ja kohtelias.
Kalat: Kuten oinas ja kaksonen, sinäkin haluat olla itseksesi tässä kuussa.


Maaliskuun 2013 horoskoopit

Miten maaliskuusi menee?

Oinas: huonosti
Vaaka: yllätyksellisesti
Härkä: huonosti
Skorpioni: huonosti
Kaksonen: jännittävästi
Jousimies: yllätyksellisesti
Rapu: pirteästi
Kauris: jännittävästi
Leijona. jännittävästi
Vesimies: surullisesti
Neitsyt: pirteästi
Kalat: yllätyksellisesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti