...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

perjantai 1. maaliskuuta 2013

MMM1


Custom Glitter Text

eli My Magical Magazine  nro: 1

Tämä on Taikaulottuvuus-sivujen oma lehti nimeltään My Magical Magazine (lyhennettynä MMM). Tein tämän lehden ensimmäisen numeron joskus silloin kesällä 2011, kun aloitin sivuni Vuodatuksessa. Kaikkien uudistusten lomassa ensimmäinen numero kuitenkin poistui ja muissa osissa olleet jotkut kuvat ja sivut ovat poistuneet. Älkää siis ihmetelkö, jos joissain osissa ei ole niin paljon asiaa.

Tämän ensimmäisen numeron teen siis nyt aivan uudestaan. Tämä on kuitenkin vain esittelynumero, jossa kerron tästä lehdestä. Lehti ilmestyy silloin, kun minua huvittaa tehdä sitä. :D

Tähän lehteen voin linkittää Winx-aiheisia videoita ja pelejä tai uusia Winx-sivuja. Voin myös julkaista joitakin hienoja kuvia tai kertoa, minkä Winx-lehden tai -jakson voisi nyt lukea/katsoa esim. jos on kesä, ehdotan jotain kesäistä sarjakuvaa. Olen myös linkittänyt, jos sivuillani on ollut jotain uutta, mitä kannattaisi katsoa. Lisäksi lehdessä on ollut Nousussa ja laskussa-osio, johon lukijat ovat voineet vaikuttaa. Olen harkinnut myös palstaa, johon lukijat voisivat lähettää viestejä tai terveisiä lähettämällä ne ensin sivujeni Vieraskirjaan.

Eli tämmöinen oli lehden ensimmäinen numero, esittelynumero. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti