...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

perjantai 1. maaliskuuta 2013

MMM3


Custom Glitter Text


eli My Magical Magazine nro: 3

(Tämän numeron olen tehnyt joskus kesällä 2011. Yhdistin tähän numerot 3 ja 4, sillä kummastakin oli poistunut niin paljon kuvia.)

Tässä on viikon video: www.youtube.com/watch Winx Club Poker Face! Olen kova Lady GaGa-fani, niin on kivaa, kun löytyy videoita, joissa on GaGaa sekä Winxiä. ^^
Lue Winx-lehti nro: 8/2009 Rakkauden ranta. Siinäkin on kesäistä rantafiilistä. ^^
Wiikon Winx-sivu: wv.vuodatus.net/ GingerBellan Winx-sivut. Niillä on paljon kaikenlaista kivaa.
Kannattaa käydä Winx Clubin virallisilla sivuilla. Sinne tulee koko ajan kaikkea uutta.
                                          ILMOITUS!!!!!                                       
Ajattelin, että tähän MMM-lehteen voisi tulla mukaan myös lukijapalsta, johon lukijat voisivat lähettää viestejä, kysymyksiä, terveisiä, kuvia,tarinoita, vinkkejä, linkkejä Winx-sivuista jne. Jos haluat lähettää tähän lehteen postia, kirjoita vieraskirjaani.

Lähetä mieluiten yksityisviesti, sillä jos päätän julkaista sen lehdessä, se olisi sitten yllätyksenä muille. Jos et osaa lähettää yksityisviestiä, voit lähettää normaalinkin viestin.
Huom. Lukijapalsta otetaan mukaan vain, jos sinne tulee postia, sillä tyhjää lukijapalstaa ei kannata julkaista! xD
Ja postin pitää tietysti liittyä Winx Clubiin!
Lähettämällä viestiä voit vaikuttaa Nousussa ja laskussa-osioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti