...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Suuri kysely


Tämä on suuri kysely, johon voit vastata vieraskirjassani.
( ÄLÄ vastaa chatissa! )
Jos osallistut, kopsaa kysymykset vieraskirjaan ja kirjoita niiden jälkeen vastauksesi. Muista kirjoittaa otsikoksi: " SUURI kysely-vastaukseni"!
Kysymykset:
1. Mikä on parasta Superpupu998:n Winx-sivuilla?
2. Mikä on huonointa Superpupu998:n Winx-sivuilla?
3. Mitä haluaisit lisää Superpupu998:n Winx-sivuille?
4. Minkä arvosanan antaisit Superpupu998:n Winx-sivuille?
5. Mikä Winxiin liittyvä asia on mielestäsi nousussa ( MMM-lehteä vasten ) ?
6. Mikä Winxiin liittyvä asia on mielestäsi laskussa ( MMM-lehteä varten ) ?
7. Mitä viestiä/ terveisiä/ linkkivinkkejä haluaisit lähettää MMM-lehden lukijapalstalle? ( Ei pakollinen kysymys, jos et halua lähettää mitään. )
8. ( MMM-lehteä varten ) Miten aloit fanittaa Winx Clubia?
9. ( MMM-lehteä varten ) Kuka on suosikkisi Winx Clubissa ja MIKSI ?
10. Onko sinulla hahmoa WinxOnline-sivuilla ( Winxin viralliset sivut ) ja jos on, niin mikä nimierkki? ( Nimimerkkiä ei ole pakko kertoa, jos ei halua! )

Kiitos, jos osallistuit! Ja muista vastata rehellisesti! En suutu, jos et pidä jostain, kunhan muistat vastata asiallisesti ( esim. ei kiroilua ).
Voin julkaista tuloksia  / vastauksia MMM-lehdessä. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa lehden Nousussa ja laskussa-osioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti