...

Tervetuloa Superpupun maagisille Winx-sivuille
Päivitys 19.11.2023: Nykyisin olen aktiivinen Winx-tililläni instagramissa: between_cloudtower_and_alfea (nimellä Hallowinxer). Päivitys 28.3.2020: Hei kaikki lukijat! Vuonna 2014 aloitin lukion ja kiireistä johtuen laitoin sivut tauolle. En halunnut virallisesti lopettaa tai poistaa sivuja, sillä ajattelin, että haluaisin joskus ehkä vielä palata sivujen pariin. Olen käynyt välillä kurkistelemassa, onko kaikki ok ja kaikkien näiden vuosien jälkeen viimein palasin tänne tekemään pientä remonttia! Kiitän kaikkia lukijoita kärsivällisyydestä! :)

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Taikauskoa ja maagisia hetkiä


 Maagiset hetket
1. Kellonaikojen maagiset hetket
Katso digitaalikelloa. Maagine aika on, jos kello näyttää:
a) 11.11
b) 22.22
c) 00.00
d) 20.11 ( siis vuosilukua. Viime vuonna se oli 20.10 ja seuraavana vuonna se on 20.12 )

2. Maagiset ja jännät säät
a) On maaginen sää, jos on myrskyisää, tuulee, sataa kaatamalla ja ukkostaa. Katsele salamoita ikkunasta ja kuuntele sateen ropinaa. Jännää! Sammuta valot ja ala piirtämään, kirjoittamaan tai säveltämään kynttikänvalossa. Saat varmasti hyviä ideoita ja inspiraatioita!
b) Jos on lumimyrsky, Icy on vihainen ja käyttää voimiaan. Jos ukkostaa tai myrskyää, Stormy käyttää voimiaan. Jos on pimeää, Darcy käyttää voimiaan.
c) Jos on aurinkoista, Stella käyttää voimiaan. Jos on myös lämmintä, Bloomkin käyttää voimiaan. Jos näet kauniita kukkia tai kasveja, Flora on ollut siellä. Jos näet puron tai vettä, ne ovat täynnä Laylan energiaa.Jos kuulet kauniita ääniä luonnosta, Musa käyttää voimiaan ja syntyy luonnon musiikkia. Jos osaat kouluttaa eläimiä ja ymmärrät niitä, sinulla on hieman Roxyn voimia. Ja kaikessa elektronisessa on Tecnan energiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti